Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy

KATALOG KSIĘGOZBIORU Czytelni Naukowej Nr IV





Szukanie pozycji

Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 108 pozycji o tematyce: Żywność

Zmiana sposobu wyświetlania:

Okładka pozycji 8320053110
x
Okładka pozycji 8320053110

Tabele składu i wartości odżywczej żywności = Food composition...

Tytuł równoległy: "Food composition tables ".

Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2017.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8309010273
x
Okładka pozycji 8309010273

Technika ekstruzji w przemyśle rolno-spożywczym

Mościcki, Leszek

Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 2007.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8309010273

Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego : surowce

Skrabka-Błotnicka, Teresa

Wrocław : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego, 2007.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8309010273

Toksykologia żywności

Nikonorow, Maksym

Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1987.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8309010273

Towaroznawstwo artykułów spożywczych. Cz. 1

Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8309010273

Towaroznawstwo artykułów spożywczych. Cz. 2

Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2005.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320013682
x
Okładka pozycji 8320013682

Trucizny w naszym pożywieniu

Tyt. oryg.: : "Gift in unserer Nahrung : die Brisanz der Umweltgifte in Nahrungsketten,".

Eichler, Wolfdietrich

Warszawa : Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1989.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8320013682

Urzędowa kontrola żywności : teoria i praktyka

Warszawa : Wydawnictwa Uniwersytetu Warszawskiego, 2018.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8373383794
x
Okładka pozycji 8373383794

Utrwalanie i przechowywanie żywności

Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2008.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8321345751
x
Okładka pozycji 8321345751

Wokół stołu

Tyt. oryg.: "Cibo e la tavola, ".

Malaguzzi, Silvia

Warszawa : Wydawnictwo "Arkady", 2009.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372448744
x
Okładka pozycji 8372448744

Wprowadzenie do rolnictwa ekologicznego

Tyburski, Józef

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2007.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372446652
x
Okładka pozycji 8372446652

Wybrane aspekty zachowań konsumentów na rynku żywności : kryteria...

Gutkowska, Krystyna

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8322790996
x
Okładka pozycji 8322790996

Wybrane aspekty zdrowego odżywiania

Fiedurek, Jan

Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2018.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8322790996

Wybrane procesy w technologii żywności

Biller, Elżbieta

Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8375831638
x
Okładka pozycji 8375831638

Wybrane zagadnienia z analizy żywności

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2009.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8375830208
x
Okładka pozycji 8375830208

Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372447837
x
Okładka pozycji 8372447837

Wybrane zagadnienia z technologii żywności

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 837583064x
x
Okładka pozycji 837583064x

Zachowania młodych konsumentów na rynku żywności

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8360197431
x
Okładka pozycji 8360197431

Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce...

Dominik, Piotr

Warszawa : AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2007.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8360197431

Zarys akarologii rolniczej: podręcznik dla studiujących ochronę...

Boczek, Jan

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 1999.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8360197431
x
Okładka pozycji 8360197431

Zarys nauki o środkach żywnościowych

Krauze, Stanisław

Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1975.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 832550238x
x
Okładka pozycji 832550238x

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka

Kołożyn-Krajewska, Danuta

Warszawa : Wydawnictwo C. H. Beck, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8376415042
x
Okładka pozycji 8376415042

Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty...

Wiśniewska, Małgorzata

Warszawa : Difin, 2011.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372519498
x
Okładka pozycji 8372519498

Zarządzanie łańcuchami dostaw żywności w Polsce : kierunki zmian...

Szymanowski, Wacław

Warszawa : Centrum Doradztwa i Informacji Difin, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły


Więcej stron
1 2 3 4

DALEJ

Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy