Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy

KATALOG KSIĘGOZBIORU Czytelni Naukowej Nr IV





Szukanie pozycji

Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 108 pozycji o tematyce: Żywność

Zmiana sposobu wyświetlania:

Okładka pozycji 8301183543
x
Okładka pozycji 8301183543

Innowacje w opakowaniach żywności i napojów : rynki, materiały,...

Tytuł oryginału : "Trends in packaging of food, beverages and other fast-moving consumer goods (FMCG) : markets, materials and technology,".

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2016.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301230711
x
Okładka pozycji 8301230711

Interakcje leków z żywnością

Obrzut, Magdalena

Warszawa : PZWL, 2023.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301230711

Jak dekorować potrawy

Warszawa : Wydawnictwo Skarbnica Wiedzy Sp.z o.o., cop. 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301230711

Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe,...

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8376413228
x
Okładka pozycji 8376413228

Jakość i konkurencyjność w rolnictwie ekologicznym

Kowalska, Aleksandra

Warszawa : Difin, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8376413228

Jakość żywności. Cz. 1

Nierzwicki, Witold

Sopot : Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ; Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2008.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8323350566
x
Okładka pozycji 8323350566

Jedzenie i inne rzeczy : antropologia zmiany w systemach...

"Antropologia zmiany w systemach żywnościowych "

Kopczyńska, Ewa

Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, 2021.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301142545
x
Okładka pozycji 8301142545

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu :prac a zbiorowa...

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2004.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8375831476
x
Okładka pozycji 8375831476

Konsument na rynku nowej żywności : wybrane uwarunkowania spożycia...

Jeżewska-Zychowicz, Marzena

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2009.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8374174749
x
Okładka pozycji 8374174749

Kształtowanie jakości żywności

Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2010.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8360466548
x
Okładka pozycji 8360466548

Leki i pożywienie - interakcje

Wrocław : MedPharm Polska, cop. 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8360466548

Leksykon nauki o żywności i żywieniu człowieka oraz...

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8375267368
x
Okładka pozycji 8375267368

Marketing ekologicznych produktów żywnościowych

Pilarczyk, Bogna

Warszawa Wolters Kluwer Polska, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8380857046
x
Okładka pozycji 8380857046

Marketing mix produktów cukierniczych oparty na zasadach...

Trojanowski, Tomasz

Warszawa : Difin, 2018.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8380857046

Marketing produktów spożywczych

Urban, Stanisław

Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320818753
x
Okładka pozycji 8320818753

Marketing produktów żywnościowych

Domański, Tomasz

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8326444170
x
Okładka pozycji 8326444170

Marketing żywności

Górska-Warsewicz, Hanna

Warszawa : Wolters Kluwer, 2013.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320819466
x
Okładka pozycji 8320819466

Międzynarodowy handel rolny : teorie, konkurencyjność, scenariusze...

Pawlak, Karolina

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2011.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320819466
x
Okładka pozycji 8320819466

Mikrobiologia żywności

Tyt. oryg.: "Microbiologia produselor alimentare ".

Motoc, D

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1970.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8374211423
x
Okładka pozycji 8374211423

Mikrobiologia żywności i materiałów przemysłowych

Steinka, Izabela

Gdynia : Wydawnictwo Akademii Morskiej, 2011.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301194308
x
Okładka pozycji 8301194308

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Tytuł oryginału: "Microbial toxins and related contamination in the food industry, ".

Lagan?, Pasqualina

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301179759
x
Okładka pozycji 8301179759

Nowoczesna kosmetologia : detoksykacja, dieta, ruch. 1

Molski, Marcin

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2014.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301179759

O produktach tradycyjnych i regionalnych : możliwości a polskie...

Warszawa : Fundacja Fundusz Współpracy, 2005.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301179759

Obowiązki i odpowiedzialność przedsiębiorcy sektora spożywczego...

Jackiewicz, Barbara

Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły


Więcej stron
1 2 3 4

DALEJ

Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy