Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe, technologiczno-produkcyjne i prawne
Odpowiedzialność: | pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Doroty Nowak ; [aut. Duda Grażyna et al.]. | ||||
Hasła: | Żywność - higiena Żywność - higiena - prawo wspólnotowe europejskie - stan na 2006 r. Żywność - higiena - prawo - Polska - stan na 2006 r. Żywność - jakość Żywność - technologia | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. | ||||
Opis fizyczny: | 202 s. : il. ; 24 cm. Uwagi: | Nazwy aut. na s. 5. Bibliogr. przy rozdz. | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 41.960
Numer inw.: 41960
Dostępność: tylko na miejscu