Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy



/ Opac / Strona główna / Detail?PozycjaOpisy=20160919180758030195 / Katalog / Szczegóły pozycji

- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
Okładka książki Kształtowanie jakości żywności / redaktorzy naukowi Maria Małecka, Inga Klimczak ; [autorzy Inga Klimczak, Maria Małecka, Bogdan Pachołek, Urszula Samotyja, Jerzy Zielnica, Wojciech Zmudziński, Marta Szeliga].
Okładka pozycji Kształtowanie jakości żywności

Kształtowanie jakości żywności





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:redaktorzy naukowi Maria Małecka, Inga Klimczak ; [autorzy Inga Klimczak, Maria Małecka, Bogdan Pachołek, Urszula Samotyja, Jerzy Zielnica, Wojciech Zmudziński, Marta Szeliga].
Seria:Materiały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 244
Hasła:Żywność - jakość
Żywność - technologia
Żywność - towaroznawstwo
Podręczniki akademickie
Adres wydawniczy:Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2010.
Opis fizyczny:183, [1] s. : il. ; 24 cm.
Uwagi:Na s. tyt. i okł. także akronim serii: MD. Bibliogr. s.181-[184] i przy rozdz.
Powiązane zestawienia:Żywność - jakość
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz
Inne pozycje z serii




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 49.947
Numer inw.: 49947
Dostępność: tylko na miejscu

schowek



Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.





Serie (cykl) Materiały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu należy czytać w określonej kolejności:


Kolejność czytania serii/cyklu
Kształtowanie jakości żywności Tom 244
Tom 244

Kształtowanie jakości żywności


Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy