Kształtowanie jakości żywności
Odpowiedzialność: | redaktorzy naukowi Maria Małecka, Inga Klimczak ; [autorzy Inga Klimczak, Maria Małecka, Bogdan Pachołek, Urszula Samotyja, Jerzy Zielnica, Wojciech Zmudziński, Marta Szeliga]. | ||||||||
Seria: | Materiały Dydaktyczne / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 244 | ||||||||
Hasła: | Żywność - jakość Żywność - technologia Żywność - towaroznawstwo Podręczniki akademickie | ||||||||
Adres wydawniczy: | Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2010. | ||||||||
Opis fizyczny: | 183, [1] s. : il. ; 24 cm. Uwagi: | Na s. tyt. i okł. także akronim serii: MD. Bibliogr. s.181-[184] i przy rozdz. | Powiązane zestawienia: | Żywność - jakość | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | Inne pozycje z serii | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 49.947
Numer inw.: 49947
Dostępność: tylko na miejscu