Zarys nauki o środkach żywnościowych
Autor: Krauze, Stanisław
Odpowiedzialność: | Stanisław Krauze. | ||||||
Hasła: | Żywność - chemia - podręcznik Żywność - higiena - podręcznik Tworzywa sztuczne Środki kosmetyczne - chemia Kosmetyka - chemia | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1975. | ||||||
Wydanie: | Wyd. 2 | ||||||
Opis fizyczny: | 563, [1] s. : rys. , wykr. ; 25 cm.Uwagi: | Bibliogr. | Powiązane zestawienia: | Kosmetyka | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 22.236
Numer inw.: 22236
Dostępność: tylko na miejscu