Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
Okładka książki Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.
Okładka pozycji Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności

Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.
Hasła:Żywność - technologia
Podręczniki akademickie
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.
Opis fizyczny:167 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. przy pracach.
Powiązane zestawienia:Żywność
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 46.865
Numer inw.: 46865
Dostępność: tylko na miejscu

schowek



Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy