Wybrane procesy w technologii żywności
Autor: Biller, Elżbieta.
Odpowiedzialność: | Elżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka. | ||||||||||
Hasła: | Żywność - konserwacja Podręczniki akademickie | ||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003. | ||||||||||
Opis fizyczny: | 124, [1] s. : il. ; 24 cm. Uwagi: | Bibliogr. przy rozdz. | Przeznaczenie: | Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności. | Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności. Powiązane zestawienia: | Żywność | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 46.379
Numer inw.: 46379
Dostępność: tylko na miejscu