Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

Wybrane procesy w technologii żywności

Autor: Biller, Elżbieta.





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Elżbieta Biller, Agnieszka Wierzbicka.
Hasła:Żywność - konserwacja
Podręczniki akademickie
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 2003.
Opis fizyczny:124, [1] s. : il. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. przy rozdz.
Przeznaczenie:Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności.
Do ćwiczeń z ogólnej technologii żywności.
Powiązane zestawienia:Żywność
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 46.379
Numer inw.: 46379
Dostępność: tylko na miejscu

schowek




Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:






Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy