Trucizny w naszym pożywieniu
Tyt. oryg.: : "Gift in unserer Nahrung : die Brisanz der Umweltgifte in Nahrungsketten,".
Autor: Eichler, Wolfdietrich
Odpowiedzialność: | Wolfdietrich Eichler ; przeł. z niem. Jadwiga Złotorzycka. | ||||||
Hasła: | Chemikalia - wpływ na zdrowie Degradacja środowiska Żywność - higiena | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1989. | ||||||
Opis fizyczny: | 191, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 20 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 181-[192]. | Powiązane zestawienia: | Żywność - jakość | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 29.402
Numer inw.: 29402
Dostępność: tylko na miejscu