Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego - Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego : surowce

Autor: Skrabka-Błotnicka, Teresa





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Teresa Skrabka-Błotnicka.
Hasła:Surowce zwierzęce - towaroznawstwo
Żywność - technologia
Podręczniki akademickie
Adres wydawniczy:Wrocław : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego, 2007.
Opis fizyczny:207, [3] s. : il. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. przy rozdz.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 42.747
Numer inw.: 42747
Dostępność: tylko na miejscu

schowek



Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy