Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy



/ Opac / Strona główna / Ini?dol=0&gora=0&przod=0&wstecz=0&katalog=25&indeks=3&szukaj=Gastronomia / Katalog /

Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy

KATALOG KSIĘGOZBIORU Czytelni Naukowej Nr IV





Szukanie pozycji

Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 28 pozycji o tematyce: Gastronomia

Zmiana sposobu wyświetlania:

Okładka pozycji 8388537865
x
Okładka pozycji 8388537865

Badania własne na rzecz jakości usług turystyczno-rekreacyjnych i...

Poznań : Bogucki Wydawnictwo Naukowe, 2010.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8388537865

Bezpieczeństwo żywności i żywienia : komentarz do ustawy oraz...

Grochowska, Maria

Gdańsk Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2007.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8388537156
x
Okładka pozycji 8388537156

Czas wolny, rekreacja, turystyka, hotelarstwo, żywienie : (wyniki...

Poznań : Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii, 2003.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8388537156

Gastronomia : zasady opodatkowania i funkcjonowania restauracji,...

Inny tytuł: "G jak gastronomia ".

Broda, Danuta

Kraków : Wydawnictwo Wszechnica Podatkowa, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8360197695
x
Okładka pozycji 8360197695

Gastronomia we współczesnym hotelu

Dominik, Piotr

Warszawa : AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8388537245
x
Okładka pozycji 8388537245

Hotelarstwo, gastronomia, turystyka i rekreacja w procesie integracji...

Poznań : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gasronomii, 2004.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8388537334
x
Okładka pozycji 8388537334

Hotelarstwo, rekreacja, turystyka : kierunki przemian w świecie...

Poznań : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gasronomii, 2005.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 832463794x
x
Okładka pozycji 832463794x

Kulisy Kulinarnej Akademii

Brzeziński, Marek

Gliwice : Wydawnictwo Helion, 2012.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320815002
x
Okładka pozycji 8320815002

Marketing w gastronomii

Sala, Józef

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2004.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8396088152
x
Okładka pozycji 8396088152

Między posiłkami : apetyt na Paryż

"Apetyt na Paryż "

Liebling, Abbott Joseph

Warszawa : Wydawnictwo Próby, 2022.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372449376
x
Okładka pozycji 8372449376

Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu

Czarniecka-Skubina, Ewa

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8372449376

Organizacja i technika pracy w zakładzie gastronomicznym

Witkiewicz, Zbigniew

Gdańsk : Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku : Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2008.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8372449376

Piwnym szlakiem po Europie Środka

Strojny, Aleksander

Kraków : Wydawnictwo Bezdroża, 2003.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320822742
x
Okładka pozycji 8320822742

Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej

Milewska, Mariola

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2017.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320818613
x
Okładka pozycji 8320818613

Podstawy gastronomii

Milewska, Mariola

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8320818613

Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8320818613

Polskie hotelarstwo i gastronomia w Unii Europejskiej

Gdańsk : Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa, Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, [2004].

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8320818613

Poradnik wdrażania systemu HACCP w gastronomii hotelowej

Czarniecka-Skubina, Ewa

Warszawa : Polskie Zrzeszenie Hoteli, 2004.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8389642298
x
Okładka pozycji 8389642298

PRL na widelcu

Brzostek, Błażej

Warszawa : Wydawnictwo Baobab, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320817757
x
Okładka pozycji 8320817757

Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii

Kotaś, Ryszard

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2009.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8320817757

Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii

Nastaj, Wojciech

Sopot : Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa ; Fundacja Rozwoju Uniwersytetu Gdańskiego, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8388537776
x
Okładka pozycji 8388537776

Turystyka, rekreacja, hotelarstwo i gastronomia w teorii i praktyce :...

Na dod. s. tyt.: "Tourism, recreation, hotel industry and gastronomy in the theory and practice ".

Poznań : Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii, 2009.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8388537849
x
Okładka pozycji 8388537849

Wpływ światowego kryzysu finansowego na rozwój sportu, turystyki i...

Na dod. s. tyt.: "Influence of the world financial crisis on the development of sport, tourism and recreation ".

Poznań : Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii, 2009.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8388537849
x
Okładka pozycji 8388537849

Wzorcowa dokumentacja HACCP : bar gastronomiczny szybkiej obsługi

"Bar gastronomiczny szybkiej obsługi "

Jackiewicz, Barbara

Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2009.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły


Więcej stron
1 2


Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy