Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Autor: Kotaś, Ryszard.
Podręcznik rachunkowości zarządczej dostosowany do branży hotelarskiej i gastronomicznej. Autorzy przedstawili: cechy branży hotelarskiej i gastronomicznej, rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii, rentowność i koszty w tych branżach, zysk i politykę cenową, budżetowanie, zarządzanie gotówką i kapitałem, decyzje inwestycyjne.
Odpowiedzialność: | Ryszard Kotaś, Sławomir Sojak. | ||||||||
Hasła: | Gastronomia - rachunkowość Hotelarstwo - rachunkowość Rachunkowość zarządcza Podręczniki | ||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2009. | ||||||||
Opis fizyczny: | 328 s. : il. ; 24 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 327-328. | Powiązane zestawienia: | Gastronomia | Hotelarstwo Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)