Poradnik wdrażania systemu HACCP w gastronomii hotelowej
Autor: Czarniecka-Skubina, Ewa.
Odpowiedzialność: | Ewa Czarniecka-Skubina, Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora. | ||||||||
Seria: | Biblioteka Hotelarza | ||||||||
Hasła: | Gastronomia - higiena HACCP - Polska Hotelarstwo Poradniki | ||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Polskie Zrzeszenie Hoteli, 2004. | ||||||||
Opis fizyczny: | 212 s. : rys. ; 24 cm. Uwagi: | Bibliogr., wykaz aktów prawnych s. 210-212. | Powiązane zestawienia: | Gastronomia - higiena | HACCP Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: D-2668
Numer inw.: 2668
Dostępność: tylko na miejscu