Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

Poradnik wdrażania systemu HACCP w gastronomii hotelowej

Autor: Czarniecka-Skubina, Ewa.





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Ewa Czarniecka-Skubina, Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora.
Seria:Biblioteka Hotelarza
Hasła:Gastronomia - higiena
HACCP - Polska
Hotelarstwo
Poradniki
Adres wydawniczy:Warszawa : Polskie Zrzeszenie Hoteli, 2004.
Opis fizyczny:212 s. : rys. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr., wykaz aktów prawnych s. 210-212.
Powiązane zestawienia:Gastronomia - higiena
HACCP
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: D-2668
Numer inw.: 2668
Dostępność: tylko na miejscu

schowek




Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:


Okładka książki  Obsługa konsumenta w gastronomii i cateringu  1




Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy