Podstawy technologii gastronomicznej : praca zbiorowa
Odpowiedzialność: | pod red. Stanisław Zalewski ; współaut. Stanisław Zalewski. | ||||
Hasła: | Kucharstwo - podręcznik akademicki Żywność - technologia - podręcznik akademicki | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003. | ||||
Wydanie: | Wyd. 4 | ||||
Opis fizyczny: | 535, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm.Uwagi: | Bibliogr. przy rozdz. - Indeks Podręcznik dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka akademii rolniczych, chemii spożywczej politechnik, uczniów techników gastronomicznych i szkół pomaturalnych | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 40.293
Numer inw.: 40293
Dostępność: tylko na miejscu