Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy



/ Opac / Strona główna / Detail?PozycjaOpisy=20170914115248070555 / Katalog / Szczegóły pozycji

Podstawy gastronomii - Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
Okładka książki Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
Okładka pozycji Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej

Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej

Autor: Milewska, Mariola.




Podstawy gastronomii. Od żywności do turystyki kulinarnej - opis wydawcyUsługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki gastronomicznej, produkt gastronomiczny i jego atrakcyjność turystyczną, rolę promocji informacji w gastronomii oraz trendy w rozwoju współczesnej gastronomii.


Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
Hasła:Gastronomia
Turystyka kulinarna
Podręcznik
Gospodarka, ekonomia, finanse
Adres wydawniczy:Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2017.
Wydanie:Wydanie 2. zmienione.
Opis fizyczny:404 strony : ilustracje, fotografie, wykresy ; 24 cm.
Uwagi:Bibliografia, netografia na stronach 390-404.
Forma gatunek:Książki. Publikacje dydaktyczne. Publikacje fachowe.
Dziedzina:Gospodarka, ekonomia, finanse
Powstanie dzieła:2017 r.
Twórcy:Prączko, Anna. Autor

Stasiak, Andrzej. Autor

Przeznaczenie:Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
Odbiorcy:Szkoły policealne. Szkoły wyższe.
Powiązane zestawienia:Gastronomia
Turystyka
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. Nr 8
Aleje Niepodległości 19
tel. 22 848 95 87

Sygnatura: Rewersy: 64
Numer inw.: 87048
Dostępność: wypożyczana na 14 dni

schowekzamów

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 55.677
Numer inw.: 55677
Dostępność: tylko na miejscu

schowek




Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:


Okładka książki  Hotelarstwo : organizacja i funkcjonowanie obiektów noclegowych  1Okładka książki  Hotelarstwo : podstawowe wiadomości  2Okładka książki  Podstawy gastronomii  3




Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy