Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
Okładka książki Gastronomia we współczesnym hotelu / Piotr Dominik.
Okładka pozycji Gastronomia we współczesnym hotelu

Gastronomia we współczesnym hotelu

Autor: Dominik, Piotr




Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy, którą można znaleźć w postaci rozproszonej w wielu podręcznikach z branży gastronomicznej. W publikacji, będącej podręcznikiem akademickim, zebrano najistotniejsze informacje i podstawy z zakresu omawianej tematyki.Niniejsze opracowanie jest pozycją skierowaną do osób, które stoją u progu cyklu edukacyjnego, mającego w swym programie zagadnienia związane z

gastronomią, ze szczególnym uwzględnieniem jej przejawów w hotelarstwie. Podręcznik ma na celu zaprezentować podstawy funkcjonowania gastronomii hotelowej w świetle współczesnych tendencji.

Zobacz pełny opis
Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Piotr Dominik.
Hasła:Gastronomia
Hotelarstwo
Podręczniki akademickie
Adres wydawniczy:Warszawa : AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2008.
Opis fizyczny:159, [1] s. : il. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. s. 153-[160].
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. Nr 8
Aleje Niepodległości 19
tel. 22 848 95 87

Sygnatura: Rewersy: 64
Numer inw.: 71824
Dostępność: wypożyczana na 14 dni

schowekzleć zamówienie

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 45.559
Numer inw.: 45559
Dostępność: tylko na miejscu

schowek




Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:


Okładka książki  Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego  1Okładka książki  Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce i gastronomii  2




Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy