Gastronomia we współczesnym hotelu
Autor: Dominik, Piotr
Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy, którą można znaleźć w postaci rozproszonej w wielu podręcznikach z branży gastronomicznej. W publikacji, będącej podręcznikiem akademickim, zebrano najistotniejsze informacje i podstawy z zakresu omawianej tematyki.Niniejsze opracowanie jest pozycją skierowaną do osób, które stoją u progu cyklu edukacyjnego, mającego w swym programie zagadnienia związane z
gastronomią, ze szczególnym uwzględnieniem jej przejawów w hotelarstwie. Podręcznik ma na celu zaprezentować podstawy funkcjonowania gastronomii hotelowej w świetle współczesnych tendencji.
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | Piotr Dominik. | ||||||
Hasła: | Gastronomia Hotelarstwo Podręczniki akademickie | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2008. | ||||||
Opis fizyczny: | 159, [1] s. : il. ; 24 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 153-[160]. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 8
Aleje Niepodległości 19
tel. 22 848 95 87
Sygnatura: Rewersy: 64
Numer inw.: 71824
Dostępność: wypożyczana na 14 dni
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 45.559
Numer inw.: 45559
Dostępność: tylko na miejscu