Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy



/ Opac / Strona główna / Ini?dol=0&gora=0&przod=0&wstecz=0&katalog=25&indeks=3&szukaj=%C5%BBywno%C5%9B%C4%87 / Katalog /

Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy

KATALOG KSIĘGOZBIORU Czytelni Naukowej Nr IV





Szukanie pozycji

Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 108 pozycji o tematyce: Żywność

Zmiana sposobu wyświetlania:

book
x

Abc gastronomiczne

Pilz, Herbert

Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, 1980

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x

Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka

Kolarzyk, Emilia

Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x

Atlas żyjącego świata

Attenborough, David

[S.I.] : Jaz, [1994].

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x

Badanie jakości produktów spożywczych

Krełowska-Kułas, Maria

Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, 1993.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301200472
x
Okładka pozycji 8301200472

Badanie towarów spożywczych

Kubiński, Wiktor

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2018.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301187328
x
Okładka pozycji 8301187328

Bezpieczeństwo i jakość żywności

Kowalczyk, Stanisław

Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 2016.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301187328

Bezpieczeństwo żywności i żywienia : komentarz do ustawy oraz...

Grochowska, Maria

Gdańsk Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2007.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301187328

Bezpieczeństwo żywności w aspekcie ochrony konsumenta w Polsce

Ozimek, Irena

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301187328

Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji

Warszawa : Szkoła Główna Handlowa. Oficyna Wydawnicza, 2009.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301212829
x
Okładka pozycji 8301212829

Bioanalityka w nauce i życiu. 2, Nowe strategie analityczne i...

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2020.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301212829

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320036038
x
Okładka pozycji 8320036038

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Gertig, Henryk

Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2007.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301191759
x
Okładka pozycji 8301191759

Chemia materiałów opakowaniowych

Tytuł oryginału: "Food packaging hygiene, ".

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301191759

Chemia żywności : praca zbiorowa. 1, Główne składniki żywności...

"Główne składniki żywności "

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2018.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301191759

Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości...

"Biologiczne właściwości składników żywności "

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2017.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320424488
x
Okładka pozycji 8320424488

Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywno ści :...

Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2000.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8320424488

DNA : tajemnica życia

Watson, James D

Warszawa : CiS, "W.A.B.", 2005.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372854548
x
Okładka pozycji 8372854548

Droga do aktywizowania polskich nabywców finalnych na rynku...

Toruń : Towarzystwo Naukowe Organizacji i Kierownictwa "Dom Organizatora", 2009.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8322792026
x
Okładka pozycji 8322792026

Ekonomiczne problemy fałszowania żywności : instrumenty...

Kowalska, Aleksandra

Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2019.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301187794
x
Okładka pozycji 8301187794

Enzymy w technologii spożywczej

Tytuł oryginału : "Enzymes in food technology, ".

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8308061001
x
Okładka pozycji 8308061001Okładka sygnatury biograficzna

Głód

Tytuł oryginału: "Hambre, ".

Caparrós, Martín

Kraków : Wydawnictwo Literackie, 2016.


Pozycja dostępna
Okładka sygnatury biograficzna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8308061001

HACCP : katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych

Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8308061001

HACCP w teorii i praktyce : zarządzanie przedsiębiorstwem...

"Hazard Analysis and Critical Control Points w teorii i praktyce "

Berdowski, Janusz Bronisław

Warszawa : Wyższa Szkoła Menedżerska. Oficyna Wydawnicza, 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 837583159x
x
Okładka pozycji 837583159x

Handel detaliczny żywnością w Polsce

Kosicka-Gębska, Małgorzata

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2009.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły


Więcej stron
1 2 3 4

DALEJ

Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy