Bezpieczeństwo żywności w aspekcie ochrony konsumenta w Polsce
Autor: Ozimek, Irena.
Odpowiedzialność: | Irena Ozimek. | ||||||
Seria: | Rozprawy Naukowe i Monografie / [Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego] = 302 | ||||||
Hasła: | Konsumenci (ekon.) - ochrona - Polska - od 1989 r. Konsumenci (ekon.) - prawo - Polska - stan na 2006 r. Żywność - jakość - kontrola - prawo - Polska - stan na 2006 r. Żywność - jakość - kontrola - Polska - od 1989 r. | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006. | ||||||
Opis fizyczny: | 264 s. : il. ; 24 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 239-251, wykaz aktów prawnych s. 252-257. Streszcz. ang. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 41.559
Numer inw.: 41559
Dostępność: tylko na miejscu