HACCP w teorii i praktyce : zarządzanie przedsiębiorstwem zajmującym się produkcją i obrotem bezpiecznej dla zdrowia żywności
"Hazard Analysis and Critical Control Points w teorii i praktyce "
Autor: Berdowski, Janusz Bronisław.
Odpowiedzialność: | Janusz B. Berdowski, Filip J. Berdowski. | ||||||
Hasła: | HACCP Zarządzanie jakością Żywność - jakość Podręczniki akademickie | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wyższa Szkoła Menedżerska. Oficyna Wydawnicza, 2006. | ||||||
Opis fizyczny: | 202, [2] s. ; 21 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 199-201, wykaz aktów prawnych s. 201-202. | Powiązane zestawienia: | Żywność - jakość | HACCP Zarządzanie jakością Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 47.627
Numer inw.: 47627
Dostępność: tylko na miejscu