Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy



/ Opac / Strona główna / Detail?PozycjaOpisy=20140416142611057952 / Katalog / Szczegóły pozycji

HACCP w teorii i praktyce - Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

HACCP w teorii i praktyce : zarządzanie przedsiębiorstwem zajmującym się produkcją i obrotem bezpiecznej dla zdrowia żywności

"Hazard Analysis and Critical Control Points w teorii i praktyce "

Autor: Berdowski, Janusz Bronisław.





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Janusz B. Berdowski, Filip J. Berdowski.
Hasła:HACCP
Zarządzanie jakością
Żywność - jakość
Podręczniki akademickie
Adres wydawniczy:Warszawa : Wyższa Szkoła Menedżerska. Oficyna Wydawnicza, 2006.
Opis fizyczny:202, [2] s. ; 21 cm.
Uwagi:Bibliogr. s. 199-201, wykaz aktów prawnych s. 201-202.
Powiązane zestawienia:Żywność - jakość
HACCP
Zarządzanie jakością
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 47.627
Numer inw.: 47627
Dostępność: tylko na miejscu

schowek



Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy