HACCP : katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych
Prawidłowa identyfikacja zagrożeń, ich poznanie i świadome panowanie nad nimi stanowi podstawę zarządzania bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym.Książka prezentuje katalog wybranych zagrożeń - autorzy dokonali podziału na zagrożenia biologiczne, fizyczne i chemiczne, dołączając krótką charakterystykę ich podstawowych cech, występowania i sposobu eliminacji .
Odpowiedzialność: | Marek R. Zadernowski [et al.]. | ||||||||
Hasła: | HACCP Żywność - higiena Podręczniki | ||||||||
Adres wydawniczy: | Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2008. | ||||||||
Opis fizyczny: | 96 s. ; 24 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 94-96. | Przeznaczenie: | Dla członków zespołu HACCP, którzy wdrażają HACCP. | Dla członków zespołu HACCP, którzy wdrażają HACCP. Powiązane zestawienia: | HACCP | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 44.732
Numer inw.: 44732
Dostępność: tylko na miejscu