Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




HACCP - Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

HACCP : katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych




Prawidłowa identyfikacja zagrożeń, ich poznanie i świadome panowanie nad nimi stanowi podstawę zarządzania bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym.Książka prezentuje katalog wybranych zagrożeń - autorzy dokonali podziału na zagrożenia biologiczne, fizyczne i chemiczne, dołączając krótką charakterystykę ich podstawowych cech, występowania i sposobu eliminacji .


Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Marek R. Zadernowski [et al.].
Hasła:HACCP
Żywność - higiena
Podręczniki
Adres wydawniczy:Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2008.
Opis fizyczny:96 s. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. s. 94-96.
Przeznaczenie:Dla członków zespołu HACCP, którzy wdrażają HACCP.
Dla członków zespołu HACCP, którzy wdrażają HACCP.
Powiązane zestawienia:HACCP
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 44.732
Numer inw.: 44732
Dostępność: tylko na miejscu

schowek



Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy