Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

Badanie jakości produktów spożywczych

Autor: Krełowska-Kułas, Maria




Książka, napisana przez pracownika naukowego Instytutu Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Krakowie, jest nowoczesnym podręcznikiem towaroznawstwa. Zawiera szczegółowe informacje dotyczące najnowszych metod organoleptycznych i analitycznych stosowanych w badaniu jakości różnych produktów spożywczych, opis aparatury pomiarowej oraz kryteria oceny jakości tych produktów. [ z okładki]


Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Maria Krełowska-Kułas.
Hasła:Chemia analityczna
Towaroznawstwo
Żywność
Podręcznik akademicki
Chemia
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo
Adres wydawniczy:Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, 1993.
Wydanie:Wydanie 1.
Opis fizyczny:558, [2] strony ; 24 cm.
Uwagi:Bibliografia na stronach 535-534. - Indeks.
Forma gatunek:Książki. Publikacje naukowe.
Dziedzina:Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo
Chemia
Powstanie dzieła:1993 r.
Odbiorcy:Szkoły wyższe.
Powiązane zestawienia:Towaroznawstwo
Żywność
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 30.288
Numer inw.: 30288
Dostępność: tylko na miejscu

schowek



Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy