Badanie jakości produktów spożywczych
Autor: Krełowska-Kułas, Maria
Książka, napisana przez pracownika naukowego Instytutu Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Krakowie, jest nowoczesnym podręcznikiem towaroznawstwa. Zawiera szczegółowe informacje dotyczące najnowszych metod organoleptycznych i analitycznych stosowanych w badaniu jakości różnych produktów spożywczych, opis aparatury pomiarowej oraz kryteria oceny jakości tych produktów. [ z okładki]
Odpowiedzialność: | Maria Krełowska-Kułas. | ||||||||||||||
Hasła: | Chemia analityczna Towaroznawstwo Żywność Podręcznik akademicki Chemia Gospodarka, ekonomia, finanse Rolnictwo i leśnictwo | ||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, 1993. | ||||||||||||||
Wydanie: | Wydanie 1. | ||||||||||||||
Opis fizyczny: | 558, [2] strony ; 24 cm. Uwagi: | Bibliografia na stronach 535-534. - Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Publikacje naukowe. | Dziedzina: | Gospodarka, ekonomia, finanse | Rolnictwo i leśnictwo Chemia Powstanie dzieła: | 1993 r. | Odbiorcy: | Szkoły wyższe. | Powiązane zestawienia: | Towaroznawstwo | Żywność Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 30.288
Numer inw.: 30288
Dostępność: tylko na miejscu