Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy



/ Opac / Strona główna / Detail?PozycjaOpisy=20111118161527076072 / Katalog / Szczegóły pozycji

Biotechnologia żywności - Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

Biotechnologia żywności : praca zbiorowa




Oto książka, w której w sposób syntetyczny i kompletny przedstawiono najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, a zwłaszcza - otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów - zagadnienia związane z technoloiami fermentacyjnymi - główne kierunki stosowania biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności- problemy związane z biotechnologią otrzymywania ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów.


Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; aut. Marek Adamczak [et al.].
Hasła:Biotechnologia
Żywność - technologia
Podręczniki akademickie
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2003.
Wydanie:Wyd. 2 zm.
Opis fizyczny:498 s. : il. ; 25 cm.
Uwagi:Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Przeznaczenie:Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
Dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników zarządzania związanych z przemysłem spożywczym.
Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp nr 95
ul. Gruszczyńskiego 12
tel. 22 843 98 31

Sygnatura: 57
Numer inw.: 39268
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 43.485
Numer inw.: 43485
Dostępność: tylko na miejscu

schowek



Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy