Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy



/ Opac / Strona główna / Detail?PozycjaOpisy=20180907133606070555 / Katalog / Szczegóły pozycji

- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
Okładka książki Badanie towarów spożywczych / Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń.
Okładka pozycji Badanie towarów spożywczych

Badanie towarów spożywczych

Autor: Kubiński, Wiktor




Badanie towarów spożywczych - opis wydawcyProfesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych. Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe.


Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń.
Hasła:Bezpieczeństwo żywności
Jakość żywności
Kontrola jakości
Przemysł rolno-spożywczy
Żywność
Podręcznik akademicki
Gospodarka, ekonomia, finanse
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2018.
Wydanie:Wydanie I.
Opis fizyczny:413, [1] strona : ilustracje ; 24 cm.
Uwagi:Bibliografia przy rozdziałach.
Forma gatunek:Książki. Publikacje naukowe.
Dziedzina:Gospodarka, ekonomia, finanse
Powstanie dzieła:2018 r.
Twórcy:Kubińska-Jabcoń, Ewa. Autor

Niekurzak, Mariusz. Autor

Przeznaczenie:Publikacja skierowana jest m. in. do studentów wydziałów towaroznawstwa oraz zarządzania i inżynierii produkcji uczelni ekonomicznych, uczelni rolniczych i przyrodniczych oraz różnych uczelni technicznych. Książką powinni być również zainteresowani pracownicy działów kontroli jakości firm z szeroko pojętej branży spożywczej, technolodzy w przedsiębiorstwach.
Publikacja skierowana jest m. in. do studentów wydziałów towaroznawstwa oraz zarządzania i inżynierii produkcji uczelni ekonomicznych, uczelni rolniczych i przyrodniczych oraz różnych uczelni technicznych. Książką powinni być również zainteresowani pracownicy działów kontroli jakości firm z szeroko pojętej branży spożywczej, technolodzy w przedsiębiorstwach.
Odbiorcy:Szkoły wyższe.
Powiązane zestawienia:Przemysł rolno-spożywczy
Bezpieczeństwo żywnościowe
Żywność - jakość
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88

Sygnatura: 56.735
Numer inw.: 56735
Dostępność: tylko na miejscu

schowek




Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:






Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy