Badanie towarów spożywczych
Autor: Kubiński, Wiktor
Badanie towarów spożywczych - opis wydawcyProfesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych. Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe.
Odpowiedzialność: | Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń. | ||||||||||||||||||||
Hasła: | Bezpieczeństwo żywności Jakość żywności Kontrola jakości Przemysł rolno-spożywczy Żywność Podręcznik akademicki Gospodarka, ekonomia, finanse | ||||||||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2018. | ||||||||||||||||||||
Wydanie: | Wydanie I. | ||||||||||||||||||||
Opis fizyczny: | 413, [1] strona : ilustracje ; 24 cm. Uwagi: | Bibliografia przy rozdziałach. | Forma gatunek: | Książki. Publikacje naukowe. | Dziedzina: | Gospodarka, ekonomia, finanse | Powstanie dzieła: | 2018 r. | Twórcy: | Kubińska-Jabcoń, Ewa. Autor | Niekurzak, Mariusz. Autor Przeznaczenie: | Publikacja skierowana jest m. in. do studentów wydziałów towaroznawstwa oraz zarządzania i inżynierii produkcji uczelni ekonomicznych, uczelni rolniczych i przyrodniczych oraz różnych uczelni technicznych. Książką powinni być również zainteresowani pracownicy działów kontroli jakości firm z szeroko pojętej branży spożywczej, technolodzy w przedsiębiorstwach. | Publikacja skierowana jest m. in. do studentów wydziałów towaroznawstwa oraz zarządzania i inżynierii produkcji uczelni ekonomicznych, uczelni rolniczych i przyrodniczych oraz różnych uczelni technicznych. Książką powinni być również zainteresowani pracownicy działów kontroli jakości firm z szeroko pojętej branży spożywczej, technolodzy w przedsiębiorstwach. Odbiorcy: | Szkoły wyższe. | Powiązane zestawienia: | Przemysł rolno-spożywczy | Bezpieczeństwo żywnościowe Żywność - jakość Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 56.735
Numer inw.: 56735
Dostępność: tylko na miejscu