Abc gastronomiczne
Autor: Pilz, Herbert.
Odpowiedzialność: | Herbert Pilz ; [tł. [z niem. ] i uzup. Małgorzata i Wiesław Piechoccy]. | ||||||
Hasła: | Kucharstwo Żywność Encyklopedie | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne, 1980 | ||||||
Opis fizyczny: | 266, [2] s. : il. tab. wykr. ; 20 cm. Uwagi: | Oryg. : "ABC der Speisenproduktion" 1977. Bibliogr. s. 265-266. | Powiązane zestawienia: | Kucharstwo | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: D-1707
Numer inw.: 1707
Dostępność: tylko na miejscu