Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy

KATALOG KSIĘGOZBIORU Czytelni Naukowej Nr IV





Szukanie pozycji

Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 16 pozycji o tematyce: Żywność - higiena

Zmiana sposobu wyświetlania:

Okładka pozycji 8301187328
x
Okładka pozycji 8301187328

Bezpieczeństwo i jakość żywności

Kowalczyk, Stanisław

Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 2016.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301187328

Bezpieczeństwo żywności i żywienia : komentarz do ustawy oraz...

Grochowska, Maria

Gdańsk Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2007.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301187328

Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji

Warszawa : Szkoła Główna Handlowa. Oficyna Wydawnicza, 2009.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301187328

HACCP : katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych

Gdańsk : Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8301187328

Jakość i bezpieczeństwo żywności : uwarunkowania surowcowe,...

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301142545
x
Okładka pozycji 8301142545

Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu :prac a zbiorowa...

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2004.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8375830496
x
Okładka pozycji 8375830496

Ochrona konsumenta na rynku żywności

Ozimek, Irena

Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8322726503
x
Okładka pozycji 8322726503

Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób...

Fiedurek, Jan

Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2007.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 8322726503

Toksykologia żywności

Nikonorow, Maksym

Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1987.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320013682
x
Okładka pozycji 8320013682

Trucizny w naszym pożywieniu

Tyt. oryg.: : "Gift in unserer Nahrung : die Brisanz der Umweltgifte in Nahrungsketten,".

Eichler, Wolfdietrich

Warszawa : Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1989.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8360197431
x
Okładka pozycji 8360197431

Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce...

Dominik, Piotr

Warszawa : AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2007.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8360197431
x
Okładka pozycji 8360197431

Zarys nauki o środkach żywnościowych

Krauze, Stanisław

Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1975.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 832550238x
x
Okładka pozycji 832550238x

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka

Kołożyn-Krajewska, Danuta

Warszawa : Wydawnictwo C. H. Beck, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372996385
x
Okładka pozycji 8372996385

Żywieniowe podłoże zagrożeń zdrowia w Polsce

Wądołowska, Lidia

Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, cop. 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320030439
x
Okładka pozycji 8320030439

Żywność a zdrowie i prawo

Gertig, Henryk

Warszawa : Wydaw. Lekarskie PZWL, cop. 2004.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 837417174x
x
Okładka pozycji 837417174x

Żywność bezpieczna dla konsumenta

Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły


Więcej stron



Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy