Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy

KATALOG KSIĘGOZBIORU Wypożyczalni dla Dorosłych i Młodzieży Nr 20





Szukanie pozycji

Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 37 pozycji o tematyce: Żywność

Zmiana sposobu wyświetlania:

Okładka pozycji 8301187328
x
Okładka pozycji 8301187328

Bezpieczeństwo i jakość żywności

Kowalczyk, Stanisław

Warszawa : Wydaw. Naukowe PWN, 2016.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372453284
x
Okładka pozycji 8372453284

Biblia żywności i żywienia

Wills, Judith

Warszawa : Amber, 2002.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8374174714
x
Okładka pozycji 8374174714

Bioczujniki do wykrywania GMO

Ligaj, Marta

Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2010.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8324522042
x
Okładka pozycji 8324522042Okładka sygnatury ksiazka

Bosacka po polsku : nowoczesne przepisy kuchni polskiej

Bosacka, Katarzyna

Poznań : Publicat SA, 2016.


Pozycja dostępna
Okładka sygnatury ksiazka

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 836146316x
x
Okładka pozycji 836146316x

Cały ten cukier : ta ksiażka zmieni twój sposób myślenia o...

Tytuł oryginału ;: "That sugar book : the essential companion to the feature documentary that will change the way you think about "healthy" food,".

Gameau, Damon

[Warszawa] : Wydawnictwo Varsovia, copyright 2016.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

book
x
Okładka pozycji 836146316x

DNA : tajemnica życia

Watson, James D

Warszawa : CiS, "W.A.B.", 2005.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301187794
x
Okładka pozycji 8301187794

Enzymy w technologii spożywczej

Tytuł oryginału : "Enzymes in food technology, ".

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8308061001
x
Okładka pozycji 8308061001Okładka sygnatury biograficzna

Głód

Tytuł oryginału: "Hambre, ".

Caparrós, Martín

Kraków : Wydawnictwo Literackie, 2016.


Pozycja dostępna
Okładka sygnatury biograficzna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8372444595
x
Okładka pozycji 8372444595

Higiena produkcji żywności

Warszawa : Wydaw. SGGW, 2003.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8366005828
x
Okładka pozycji 8366005828

Inspektor Parma i spisek żywnościowy

Siemieński, Christopher

Warszawa : Wydawnictwo Poradnia K, copyright 2020.


Pozycja wypożozyczona 0

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8391216853
x
Okładka pozycji 8391216853

Jak to działa obecnie

Warszawa : "Warbud", 2002.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8376413228
x
Okładka pozycji 8376413228

Jakość i konkurencyjność w rolnictwie ekologicznym

Kowalska, Aleksandra

Warszawa : Difin, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8366140296
x
Okładka pozycji 8366140296

Jedzenie, mity i nauka

Tytuł oryginału: "Mat, myt, vetenskap : läkarens recept,".

Duell, Frida

Warszawa : Wydawnictwo Marginesy, 2019.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8366586030
x
Okładka pozycji 8366586030Okładka sygnatury biograficzna

Kebabistan : rzecz o polskim daniu narodowym

Nowak, Krystian

Warszawa : Krytyka Polityczna, copyright 2020.


Pozycja wypożozyczona 0
Okładka sygnatury biograficzna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 837319648x
x
Okładka pozycji 837319648x

Kraina fast foodów : ciemna strona amerykańskich szybkich dań

Tyt. oryg.: "Fast food nation ".

Schlosser, Eric

Warszawa : "Muza", 2005.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8373017925
x
Okładka pozycji 8373017925

Kuchnia Leonarda da Vinci : sekretna historia kuchni włoskiej

De Witt, Dave

Poznań : Rebis, 2007.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320818753
x
Okładka pozycji 8320818753

Marketing produktów żywnościowych

Domański, Tomasz

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8301194308
x
Okładka pozycji 8301194308

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Tytuł oryginału: "Microbial toxins and related contamination in the food industry, ".

Lagana, Pasqualina

Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2017.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8380498739
x
Okładka pozycji 8380498739Okładka sygnatury biograficzna

Na marne

Sapała, Marta

Wołowiec : Wydawnictwo Czarne, 2019.


Pozycja dostępna
Okładka sygnatury biograficzna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8364278037
x
Okładka pozycji 8364278037

Nie jedz tego! : szkodliwe składniki "zdrowego" jedzenia

Tyt. oryg.: "Vom Verzehr wird abgeraten : wie uns die Industrie mit Gesundheitsnahrung krank macht,".

Grimm, Hans-Ulrich

Białystok : Wydawnictwo Vital, 2013.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8365846195
x
Okładka pozycji 8365846195

Odżywianie czyli Trzecia droga medycyny : 100 chorób, które można...

Tytuł oryginału: "L`alimentation ou la troisieme medicine, ".

Seignalet, Jean

Białystok : Wydawnictwo Vital, 2018.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8375790230
x
Okładka pozycji 8375790230

Odżywianie dla zdrowia : tradycje wschodnie i nowoczesna wiedza o...

Tytuł oryginału : "Healing with whole foods : Asian traditions and modern nutrition,".

Pitchford, Paul

Łódź : Galaktyka, 2013.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8328054086
x
Okładka pozycji 8328054086

Osobowość na talerzu : kim są zwierzęta, które zjadamy?

Tytuł oryginału: "Personalities on the plate : the lives & minds of animals we eat,".

King, Barbara J

Warszawa : Wydawnictwo W.A.B. - Grupa Wydawnicza Foksal, 2018.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8322726503
x
Okładka pozycji 8322726503

Rola żywności i żywienia w profilaktyce i terapii chorób...

Fiedurek, Jan

Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, 2007.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły


Więcej stron
1 2


Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy