Kebabistan : rzecz o polskim daniu narodowym
Autor: Nowak, Krystian.
Kebab w Polsce to najpopularniejszy rodzaj tak zwanego fast-foodu - co najmniej jedna trzecia wszystkich restauracji w Polsce oferuje potrawy kebabopodobne.Jak wygląda świat polskiego kebaba?Krystian Nowak pojechał w Polskę się tego dowiedzieć. Bardzo smaczny reportaż nie tylko dla fanów ciętego mięsa w cienkiej picie.Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Odpowiedzialność: | Krystian Nowak. | ||||||||||||
Hasła: | Gastronomia Bary (lokale gastronomiczne) Kebab Fast food Żywność wygodna Życie codzienne Polska Reportaż Literatura polska | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Krytyka Polityczna, copyright 2020. | ||||||||||||
Wydanie: | Wydanie pierwsze. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 213 stron : fotografie ; 21 cm. Forma gatunek: | Książki. Literatura faktu, eseje, publicystyka. | Dziedzina: | Kulinaria | Socjologia i społeczeństwo Powstanie dzieła: | 2020 r. | Powiązane zestawienia: | Żywność | Życie codzienne, zwyczaje, obyczaje Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 8
Aleje Niepodległości 19
tel. 22 848 95 87
Wyp nr 104
ul. Ludowa 4
tel. 22 840 29 01
Notka biograficzna:
Nowak, Krystian
Debiutant, aspirujący literat, internetowy śmieszek znany z takich inicjatyw jak „Zdelegalizować coaching i rozwój osobisty”, „Patriota Mariusz” czy „Tak trzeba żyć”. Lubi się śmiać, czasem przez łzy i zaciśnięte zęby.
Źródło: libimyczytac.pl