Biblia żywności i żywienia
Autor: Wills, Judith
Odpowiedzialność: | Judith Wills ; tł. Grażyna Lutosławska. | ||||||
Hasła: | Żywność - higiena - wydawnictwa popularne Odżywianie - wydawnictwa popularne | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Amber, 2002. | ||||||
Wydanie: | Wyd. 2 | ||||||
Opis fizyczny: | 320 s. : il. kolor. ; 26 cm.Uwagi: | Tyt. oryg.: "Food Bible : the ultimate guide to all okł. podtyt.: co jest dobre, a co złe w tym, co jemy, jak zdrowo i smacznie jeść : zasady prawidłowego odżywiania, odżywianie w kolejnych okresach życia, sposoby walki z nadwagą, lecznicze właściwości żywności, szczegółowe tabele żywieniowe, 100 przepisów na każdy dzień tygodnia. - Książka oprac. przez specjalistów z Katedry Dietetyki i Żywności Funkcjonalnej SGGW Indeks | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)