Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy

KATALOG KSIĘGOZBIORU Czytelni Naukowej Nr XXI





Szukanie pozycji

Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 10 pozycji o tematyce: Gastronomia

Zmiana sposobu wyświetlania:

book
x

Bezpieczeństwo żywności i żywienia : komentarz do ustawy oraz...

Grochowska, Maria

Gdańsk Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, 2007.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 836028346x
x
Okładka pozycji 836028346x

Czosnek i szafiry czyli Sekretne życie krytyka w przebraniu

Tyt. oryg.: "Garlic and sapphires ".

Reichl, Ruth

Warszawa : Vizja Press & IT, 2007.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8324094024
x
Okładka pozycji 8324094024

Francja na talerzu

Tytuł oryginału : "On va déguster la France, ".

Gaudry, François-Régis

Kraków : Znak Koncept, 2023.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8383250622
x
Okładka pozycji 8383250622

Kodeks smakosza : kompletny podręcznik gastronomii, zawierający...

"Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia "

Raisson, Horace

Gdańsk : słowo/obraz terytoria, 2023.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8320818613
x
Okładka pozycji 8320818613

Podstawy gastronomii

Milewska, Mariola

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2010.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8385584714
x
Okładka pozycji 8385584714

Przygody z kawą i herbatą: anegdoty, wydarzenia

Tarasiewicz, Kordian

Warszawa : Veda, 2000.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8377296993
x
Okładka pozycji 8377296993

Uczta szubrawców : historia żywnościowych przekrętów

"Historia żywnościowych przekrętów "

Fiedoruk, Andrzej

Łódź : Księży Młyn Dom Wydawniczy, 2022.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 832082480x
x
Okładka pozycji 832082480x

Zachowania konsumentów : aktywizujące działania przedsiębiorstw...

"Aktywizujące działania przedsiębiorstw świadczących usługi gastronomiczne w turbulentnym i niepewnym otoczeniu "

Górka-Chowaniec, Agnieszka

Warszawa : Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, copyright 2022.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8360197431
x
Okładka pozycji 8360197431

Zapobieganie zatruciom pokarmowym i zakażeniom żywności w turystyce...

Dominik, Piotr

Warszawa : AlmaMer Wyższa Szkoła Ekonomiczna, 2007.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8388537423
x
Okładka pozycji 8388537423

Zarządzanie i usługi w obszarze kultury fizycznej i hotelarstwa :...

Tytuł równoległy: "Management and services in the sphere of physical culture and hotel industry ".

Poznań : Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii, 2006.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły


Więcej stron



Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy