Zarządzanie i usługi w obszarze kultury fizycznej i hotelarstwa : (teoria i praktyka) = Management and services in the sphere of physical culture and hotel industry : (theory and practise) : praca zbiorowa
Tytuł równoległy: "Management and services in the sphere of physical culture and hotel industry ".
Odpowiedzialność: | pod red. Wiesława Siwińskiego, Romana Dawida Taubera, Ewy Muchy-Szajek ; Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. | ||||||||||||||
Seria: | Monografia = Monograph : t. 2 | ||||||||||||||
Hasła: | Gastronomia Hotelarstwo Usługi turystyczne Kultura fizyczna Zarządzanie Podręcznik | ||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Poznań : Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii, 2006. | ||||||||||||||
Opis fizyczny: | 447 stron : ilustracje ; 24 cm. Uwagi: | Bibliografia przy rozdziałach. Tekst w języku polskim, angielskim i rosyjskim. | Forma gatunek: | Książki. Publikacje naukowe. | Dziedzina: | Zarządzanie i marketing | Powstanie dzieła: | 2006 r. | Twórcy: | Mucha-Szajek, Ewa. Redakcja | Siwiński, Wiesław. (1934- ). Redakcja Tauber, Roman Dawid. (1945- ). Redakcja Przeznaczenie: | Dla studentów uczelni kształcących menedżerów kultury fizycznej, turystyki, rekreacji, hotelarstwa i gastronomii, a także dla innych osób związanych z tą branżą, które organizują imprezy w tym zakresie. | Dla studentów uczelni kształcących menedżerów kultury fizycznej, turystyki, rekreacji, hotelarstwa i gastronomii, a także dla innych osób związanych z tą branżą, które organizują imprezy w tym zakresie. Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr XXI
ul. Bukietowa 4A
tel. 22 898 30 33
Sygnatura: 5985
Numer inw.: 5985
Dostępność: tylko na miejscu