Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy

KATALOG KSIĘGOZBIORU Wypożyczalni dla Dorosłych i Młodzieży Nr 35





Szukanie pozycji

Przeszukiwanie po indeksie:






Znaleziono 5 pozycji o tematyce: Kiszenie żywności

Zmiana sposobu wyświetlania:

Okładka pozycji 8365601583
x
Okładka pozycji 8365601583

Dzika fermentacja : żywe kultury bakterii, smak, wartości odżywcze...

Tytuł oryginału: : "Wild fermentation : the flavour, nutrition and live-culture foods".

Katz, Sandor Ellix

Białystok : Wydawnictwo Vivante - Illuminatio Łukasz Kierus, 2017.

Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8381032504
x
Okładka pozycji 8381032504

Dzikie kiszonki i inne fermentacje

Nowakowska, Kaja

Bielsko-Biała : Pascal, 2018.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8376429256
x
Okładka pozycji 8376429256

Kiszonki i fermentacje

Baron, Aleksander

Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, 2016.

Pozycja dostępna
Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8365846497
x
Okładka pozycji 8365846497

Probiotyczne słoiki : dla zabieganych

Tytuł oryginału : "Cultured food in a jar : 100 + probiotic recipes to inspire and change your life".

Schwenk, Donna

Białystok : Wydawnictwo Vital, 2018.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły

Okładka pozycji 8365442485
x
Okładka pozycji 8365442485

Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat...

Tytuł oryginału : "Art of Fermentation : An In-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from around the World".

Katz, Sandor Ellix

Białystok : Vivante, 2016.


Pozycja dostępna

zobacz szczegóły


Więcej stron



Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy