Dzika fermentacja : żywe kultury bakterii, smak, wartości odżywcze i rzemiosło
Tytuł oryginału: : "Wild fermentation : the flavour, nutrition and live-culture foods".
Autor: Katz, Sandor Ellix
Odpowiedzialność: | Sandor Ellix Katz ; tłumaczenie [z angielskiego] Bartłomiej Kotarski. | ||||||||||||||
Hasła: | Fermentacja Kiszenie żywności Odżywianie Poradnik Przepisy kulinarne Kulinaria | ||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Białystok : Wydawnictwo Vivante - Illuminatio Łukasz Kierus, 2017. | ||||||||||||||
Opis fizyczny: | 321 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm. Uwagi: | Bibliografia przy rozdzałach. Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2016 r. | Twórcy: | Kotarski, Bartłomiej Marcin. Tłumaczenie | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)