Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




Dzika fermentacja - Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
Okładka książki Dzika fermentacja : żywe kultury bakterii, smak, wartości odżywcze i rzemiosło / Sandor Ellix Katz ; tłumaczenie [z angielskiego] Bartłomiej Kotarski.
Okładka pozycji Dzika fermentacja : żywe kultury bakterii, smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Dzika fermentacja : żywe kultury bakterii, smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Tytuł oryginału: : "Wild fermentation : the flavour, nutrition and live-culture foods".

Autor: Katz, Sandor Ellix





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Sandor Ellix Katz ; tłumaczenie [z angielskiego] Bartłomiej Kotarski.
Hasła:Fermentacja
Kiszenie żywności
Odżywianie
Poradnik
Przepisy kulinarne
Kulinaria
Adres wydawniczy:Białystok : Wydawnictwo Vivante - Illuminatio Łukasz Kierus, 2017.
Opis fizyczny:321 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
Uwagi:Bibliografia przy rozdzałach. Indeks.
Forma gatunek:Książki. Poradniki i przewodniki.
Dziedzina:Kulinaria
Powstanie dzieła:2016 r.
Twórcy:Kotarski, Bartłomiej Marcin. Tłumaczenie

Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. Nr 35
ul. Narbutta 47
tel. 22 849 63 56

Sygnatura: 641
Numer inw.: 60049
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów




Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:


Okładka książki  Sztuka fermentacji : praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, ziaren, mleka, fasoli, mięsa i innych produktów  1




Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy