Kiszonki i fermentacje
Autor: Baron, Aleksander.
Odpowiedzialność: | Aleksander Baron. | ||||||||||||||
Hasła: | Fermentacja Kiszenie żywności Kucharstwo Warzywa kiszone Przepisy kulinarne Publikacja bogato ilustrowana Kulinaria | ||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, 2016. | ||||||||||||||
Opis fizyczny: | 238, [2] stron : ilustarcje kolorowe ; 27 cm. Uwagi: | Bibliografia strona 238. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2016 r. | Powiązane zestawienia: | Przepisy kulinarne | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 35
ul. Narbutta 47
tel. 22 849 63 56
Sygnatura: 641
Numer inw.: 58578
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni
Wyp. Nr 35
ul. Narbutta 47
tel. 22 849 63 56
Sygnatura: 641
Numer inw.: 60035
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni