Probiotyczne słoiki : dla zabieganych
Tytuł oryginału : "Cultured food in a jar : 100 + probiotic recipes to inspire and change your life".
Autor: Schwenk, Donna.
Popraw radykalnie swoje zdrowie jedząc produkty pełne dynamicznych probiotyków, które doładują Twoje ciało! Dzięki tej książce nauczysz się nie tylko przygotowywać probiotyczną żywność, ale też robić to w taki sposób, że pokocha ją cała rodzina. Twój przewodnik po probiotycznej żywności.
Odpowiedzialność: | Donna Schwenk ; [tłumaczenie Piotr Lewiński]. | ||||||||||||||||
Hasła: | Fermentacja Kiszenie żywności Probiotyki Zdrowe żywienie Poradnik Przepisy kulinarne Kulinaria Medycyna i zdrowie | ||||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Białystok : Wydawnictwo Vital, 2018. | ||||||||||||||||
Opis fizyczny: | 318 stron : ilustracje, portret ; 21 cm. Uwagi: | Na okładce i stronie tytułowej: Ponad 100 przepisów na pyszne dania dla Twojego zdrowia. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Medycyna i zdrowie Powstanie dzieła: | 2017 r. | Twórcy: | Lewiński, Piotr. Tłumaczenie | Powiązane zestawienia: | Odżywianie | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)