Jerozolima
Tytuł okładkowy: "Jerozolima : książka kucharska".
Tytuł oryginału : "Jerusalem ".
Autor: Ottolenghi, Yotam
Odpowiedzialność: | Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi ; tłumaczenie Magdalena Gignal ; [fotografie potraw Jonathan Lovekin]. | ||||||||||||||
Hasła: | Kuchnia arabska Kuchnia żydowska Jerozolima (Izrael) Przepisy kulinarne Publikacja bogato ilustrowana Kulinaria | ||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Filo, copyright 2014. | ||||||||||||||
Opis fizyczny: | 318, [2] strony : ilustracje ; 28 cm. Uwagi: | Indeks. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2012 r. | Twórcy: | Gignal, Magdalena. Tłumaczenie | Lovekin, Jonathan. Fotografie Tamimi, Sami. Autor Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)