![book](images/brak4.jpg)
![Napis Brak okładki i kartki książki](images/brak4.jpg)
Indie
Autor: Agnihotri, Anita
Odpowiedzialność: | Anita Agnihotri. | ||||||||
Seria: | Przewodnik Kulinarny | ||||||||
Hasła: | Kuchnia indyjska | ||||||||
Adres wydawniczy: | Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, cop. 2008. | ||||||||
Opis fizyczny: | 160 s. : il. kolor. ; 24x25 cm. Uwagi: | Indeks. | Powiązane zestawienia: | Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz | Inne pozycje z serii | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 46.114
Numer inw.: 46114
Dostępność: tylko na miejscu
Komentarze i rezencje
Serie (cykl) Przewodnik Kulinarny należy czytać w określonej kolejności:
![]() | ChinyAutorem przewodnika kulinarnego "Chiny" jest Paweł Albrzykowski, mistrz, nauczyciel, wybitny znawca kuchni orientalnych, autor felietonów i książek poświęconych kuchni chińskiej. Wertując strony przewodnika kulinarnego, ilustrowanego doskonałymi zdjęciami potraw, przypraw, krajobrazów, dzieł sztuki i architektury, podróżujemy po [...] |
![]() | Grecja |
![]() | Indie |
![]() | JaponiaAutorem przewodnika kulinarnego "Japonia" jest Paweł Albrzykowski, mistrz, nauczyciel, wybitny znawca kuchni orientalnych. Wertując strony przewodnika kulinarnego, ilustrowanego doskonałymi zdjęciami potraw, przypraw, krajobrazów, dzieł sztuki i architektury, podróżujemy po różnych regionach Japonii, czyli Hokkaido, Honsiu, Tokio, [...] |
![]() | MeksykAutorami przewodnika kulinarnego "Meksyk" są Ewa Rusek oraz Andrzej Rudnicki-Sipayłło (przepisy). Oglądając zdjęcia potraw, przypraw, krajobrazów, dzieł sztuki i architektury, podróżujemy po różnych regionach Meksyku. Smakujemy mole poblano, calabacitas con elote, ceviche... Zachwycamy się kombinacją kuchni starego i nowego świata. [...] |