Zioła w kuchni : uprawa, zastosowanie, właściwości
Tytuł oryginału : "Küchenkräuter : frisch, vitaminreich, gesund".
Autor: Lehari, Gabriele.
Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwarantują sukces kulinarny.
Odpowiedzialność: | Gabriele Lehari ; [tłumaczenie Monika Krotoszyńska]. | ||||||||||||
Hasła: | Kucharstwo Ogrodnictwo Rośliny użytkowe Uprawa w pojemnikach Przepisy kulinarne Dom i ogród | ||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo RM, 2006. | ||||||||||||
Opis fizyczny: | 63, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 21 cm. Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Dom i ogród | Powstanie dzieła: | 2005 r. | Twórcy: | Krotoszyńska, Monika. Tłumaczenie | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)