Egzotyczne owoce i warzywa w kuchni : 81 barwnych zdjęć
Autor: Lehari, Gabriele.
Egzotyczne smakołyki - jak z nich korzystać. Kuszące, smakowicie wyglądające egzotyczne owoce i warzywa - któż się oprze ich czarowi? W książce znajdziecie odpowiedzi na wiele pytań: na co zwrócić uwagę podczas zakupów? Jak przyrządza się egzotyczne owoce i warzywa? Czy zjada się je na surowo czy gotowane? Czy trzeba je obierać i czy skórka jest jadalna? Czy nasiona można również jeść? Jak
długo można przechowywać owoce i warzywa? Jaki smak ma dany owoc lub warzywo? Ponad 50 gatunków owoców i warzyw, od karczochów poprzez kiwano i okrę do trzciny cukrowej, również opis sposobu ich przyrządzania.
Zobacz pełny opisOdpowiedzialność: | Gabriele Lehari ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur. | ||||||
Hasła: | Owoce - kucharstwo i przetwórstwo - wydawnictwa popularne Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo - wydawnictwa popularne | ||||||
Adres wydawniczy: | [Warszawa] : MULTICO Oficyna Wydawnicza, [2007]. | ||||||
Opis fizyczny: | 125 s. : il. kolor. ; 19 cm. Uwagi: | Na okł.: Zrób to sam. Miejsce wyd. wg bazy ISBN. Data wyd. wg www.merlin.com.pl. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)