Przechowywanie i konserwowanie żywności : zamrażanie, marynowanie, wekowanie
Tyt. oryg.: "Vorratshaltung : ".
Autor: Lehari, Gabriele.
Zobacz jak można doskonale przechować i zachować na dłużej sezonowe owoce i warzywa, ryby, mięso? Jak najlepiej przechować żywność, by zachowała smak, zapach i apetyczny wygląd? Solenie, konserwowanie, kiszenie Praktyczne rady i pomysły na zdrowe, bezpieczne konserwowanie mięsa, ryb, nabiału. Mrożenie, wędzenie, wekowanie Jak zatrzymać lato, przygotowując przetwory z owoców i warzyw na zimę? Suszenie, przygotowywanie konfitur, kandyzowanie Mnóstwo przepisów na smaczne, znane i zupełnie odkrywcze przetwory.
Odpowiedzialność: | Gabriele Lehari ; tł. z jęz. niem. Ewa Rachańska. | ||||||
Seria: | Zrób to Sam | ||||||
Hasła: | Kucharstwo Żywność - konserwacja - poradnik | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Multico Oficyna Wydawnicza, cop. 2006. | ||||||
Opis fizyczny: | 124, [1] s. : il. kolor. ; 19 cm. Uwagi: | Tyt. oryg.: Vorratshaltung : frisch halten-einfrieren-konservieren. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 35
ul. Narbutta 47
tel. 22 849 63 56
Sygnatura: Archiwum: 641
Numer inw.: 48069
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni
Wyp. Nr 63
ul. Pułku Baszta 5
tel. 22 844 86 81
Dostępna na zamówienie
Sygnatura: Magazyn: 64
Numer inw.: 58303
Dostępność: wypożyczana na 14 dni