Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii
Autor: Kotaś, Ryszard.
Podręcznik rachunkowości zarządczej dostosowany do branży hotelarskiej i gastronomicznej. Autorzy przedstawili: * cechy branży hotelarskiej i gastronomicznej, * rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii, * rentowność i koszty w tych branżach, * zysk i politykę cenową, * budżetowanie, * zarządzanie gotówką i kapitałem, * decyzje inwestycyjne.
Odpowiedzialność: | Ryszard Kotaś ; Sławomir Sojak. | ||||||||
Seria: | Przedsiębiorczość | ||||||||
Hasła: | Gastronomia - organizacja Hotelarstwo - organizacja Rachunkowość zarządcza | ||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 1999. | ||||||||
Opis fizyczny: | 299, [1] s. : wykr. ; 24 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 299 | Powiązane zestawienia: | Gastronomia | Hotelarstwo Rachunkowość zarządcza Turystyka Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)