Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy



/ Opac / Strona główna / Detail?PozycjaOpisy=20110419111856038878 / Katalog / Szczegóły pozycji

- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii

Autor: Kotaś, Ryszard.




Podręcznik rachunkowości zarządczej dostosowany do branży hotelarskiej i gastronomicznej. Autorzy przedstawili: * cechy branży hotelarskiej i gastronomicznej, * rachunkowość w hotelarstwie i gastronomii, * rentowność i koszty w tych branżach, * zysk i politykę cenową, * budżetowanie, * zarządzanie gotówką i kapitałem, * decyzje inwestycyjne.


Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Ryszard Kotaś ; Sławomir Sojak.
Seria:Przedsiębiorczość
Hasła:Gastronomia - organizacja
Hotelarstwo - organizacja
Rachunkowość zarządcza
Adres wydawniczy:Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 1999.
Opis fizyczny:299, [1] s. : wykr. ; 24 cm.
Uwagi:Bibliogr. s. 299
Powiązane zestawienia:Gastronomia
Hotelarstwo
Rachunkowość zarządcza
Turystyka
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp nr 95
ul. Gruszczyńskiego 12
tel. 22 843 98 31

Sygnatura: 64 Turystyka
Numer inw.: 39580
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzamów




Inne wydania tej pozycji w zbiorach biblioteki:


book





Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:


Okładka książki  Rachunkowość zarządcza w hotelarstwie i gastronomii  1




Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy