Dookoła świata : niepokorny przewodnik kulinarny
Tytuł oryginału: "World travel : an irreverent guide,".
Autor: Bourdain, Anthony
Odpowiedzialność: | Anthony Bourdain i Laurie Woolever ; ilustracje: Wesley Allsbrook ; tłumaczenie: Katarzyna Makaruk. | ||||||||||||||
Hasła: | Gastronomia Kucharstwo Turystyka kulinarna | ||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Buchmann, 2022. | ||||||||||||||
Wydanie: | Wydanie I. | ||||||||||||||
Opis fizyczny: | 475, [3] strony : ilustracje ; 25 cm. Uwagi: | Nazwa pierwszego autora wyróżniona typograficznie. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Podróże i turystyka Powstanie dzieła: | 2021 r. | Twórcy: | Allsbrook, Wesley. Ilustracje | Murak, Katarzyna. Tłumaczenie Woolever, Laurie. Autor Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. nr 68
Aleje Niepodległości 82
tel. 22 844 70 59
Sygnatura: 64
Numer inw.: 52644
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni