Żywienie w chorobach wątroby, dróg żółciowych i trzustki
Autor: Wieczorek-Chełmińska, Zofia.
Choroby wątroby, dróg żółciowych i trzustki wynikają najczęściej z błędów żywieniowych, pośpiechu, ułatwień technologicznych i skażeń środowiska. Książka przedstawia porady i gotowe przepisy na potrawy, które należy stosować w wypadku choroby.Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Odpowiedzialność: | Zofia Wieczorek-Chełmińska. | ||||||
Hasła: | Drogi żółciowe Potrawy dietetyczne Trzustka Wątroba Wydawnictwa popularne | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, copyright 2012. | ||||||
Wydanie: | Wyd. 2 (dodruk). | ||||||
Opis fizyczny: | 311, [1] strona : ilustracje ; 15x21 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 302-303. Indeks. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)