Jedyne praktyczne przepisy konfitur, różnych marynat, wędlin, wódek, likierów, win owocowych, miodów oraz ciast przez Lucynę Ćwierciakiewicz autorkę "365 obiadów"
Autor: Ćwierczakiewiczowa, Lucyna
Odpowiedzialność: | zilustrował Piotr Gojowy. | ||||||||||
Hasła: | Książki kucharskie Przepisy kulinarne Kulinaria | ||||||||||
Adres wydawniczy: | Toruń ; Pelplin : Bernardinum, 2015. | ||||||||||
Opis fizyczny: | 320 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm. Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Twórcy: | Gojowy, Piotr. (1959- ). Ilustracje | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)