Jedyne praktyczne przepisy konfitur, likierów, marynat, ciast itp.
Autor: Ćwierczakiewiczowa, Lucyna
Odpowiedzialność: | Lucyna Ćwierczakiewiczowa. | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Nowy Świat, 2004. | ||||||
Wydanie: | Wyd. 1 w tym układzie i o | ||||||
Opis fizyczny: | 256 s. 25 cm.Uwagi: | Na okł. podtyt.: 465 sprawdzonych przepisów : ciasta, nalewki, wędliny, konfitury, marynaty, powidła, likiery, chleby, wina. U góry okł.: Nasze prababki wiedziały co dobre. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp nr 104
ul. Ludowa 4
tel. 22 840 29 01
Sygnatura: 64
Numer inw.: 31289
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni