Kuchnia erotyczna
Autor: Jakimowicz-Klein, Barbara.
Odpowiedzialność: | Barbara Jakimowicz-Klein. | ||||||||||||||
Hasła: | Afrodyzjaki Kucharstwo Przepisy kulinarne Kulinaria | ||||||||||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Świat Książki - Bertelsmann Media, 2007. | ||||||||||||||
Opis fizyczny: | 141, [1] strona : ilustracje ; 21 cm. Uwagi: | Publikacja klubu Świata Książki nr 5761. Bibliografia strony 141-[142]. | Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. | Dziedzina: | Kulinaria | Powstanie dzieła: | 2005 r. | Twórcy: | Maserak Jerzy. Ilustracje | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
- Wstęp
- Rozdział 1 Krotka historia pokarmów miłosnych
- Rozdział 2 Afrodyzjaki
- Rozdział 3 Erotyczna Tablica Mendelejewa
- Rozdział 4 Produkty studząde miłosne zapędy
- Rozdział 5 Erotyczne MENU
- Rozdział 6 Sałatki i przekąski
- Rozdział 7 Potrawy jarskie
- Rozdział 8 Potrawy z ryb i owoców morza
- Rozdział 9 Potrawy z mięsa
- Rozdział 10 Desery
- Rozdział 11 Napoje
- Bibliografia.
Zobacz spis treści
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)