Dania z ryb
Autor: Jakimowicz-Klein, Barbara.
Przepisy na pyszne i zdrowe potrawy z ryb i owoców morza- zupy, przystawki, dania główne, z patelni i z pieca. Na tradycyjne dania kuchni polskiej: lina w śmietanie, karpia faszerowanego, jak i na rybne specjały z różnych stron świata: zapiekankę neapolitańską, sushi, ryby po kantońsku, sałatkę tunezyjską i wiele innych egzotycznych potraw. Smacznego!
Odpowiedzialność: | Barbara Jakimowicz-Klein. | ||||
Hasła: | Przepisy kulinarne Ryby - kucharstwo i przetwórstwo | ||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Świat Książki, 2010. | ||||
Opis fizyczny: | 203, [2] s. : il. kolor ; 21 cm. Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)