Odpowiedzialność: | Pascal Brodnicki. | ||||||
Hasła: | Przepisy kulinarne | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Media.worxx, cop. 2005. | ||||||
Opis fizyczny: | 189, [3] s. : il. kolor. ; 25 cm. Uwagi: | Indeksy. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Wyp. Nr 8
Aleje Niepodległości 19
tel. 22 848 95 87
Wyp. Nr 20
ul. Żuławskiego 4/6
tel. 22 627 42 22
Wyp. Nr 35
ul. Narbutta 47
tel. 22 849 63 56
Wyp nr 104
ul. Ludowa 4
tel. 22 840 29 01
Wyp nr 108
ul. Puławska 119
tel. 22 843 16 85
Wyp nr 122
ul. Iberyjska 5
tel. 22 842 79 02
BD nr LIV
ul. Ludowa 4
tel. 22 851 64 24
CzN nr XXI
ul. Bukietowa 4A
tel. 22 898 30 33
Sygnatura: 2725
Numer inw.: 2725
Dostępność: tylko na miejscu
Notka biograficzna:
Brodnicki, Pascal
Urodzony 5 września 1976. Kucharz, prezenter telewizyjny, autor książek kucharskich.
Uczył się gotować we francuskich szkołach gastronomicznych. Pracował w wielu restauracjach m.in. Chelsea Hotel w Nowym Jorku i Les Pyrénées we Francji. Obecnie mieszka w Polsce. Od września 2004 do grudnia 2009 prowadził w TVN program kulinarny Pascal: Po prostu gotuj!.
Od 2012 roku prowadzi program Smakuj świat z Pascalem.
Źródło: lubimyczytac.pl