Odpowiedzialność: | Pascal Brodnicki ; fot. Cezary Hładki. | ||||||
Hasła: | Kucharstwo. | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Media.Worxx, 2006. | ||||||
Opis fizyczny: | 104 s. : il. kolor. ; 15 cm.Uwagi: | U dołu s. tyt.: Bon Appetit! Indeksy. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
Notka biograficzna:
Brodnicki, Pascal
Urodzony 5 września 1976. Kucharz, prezenter telewizyjny, autor książek kucharskich.
Uczył się gotować we francuskich szkołach gastronomicznych. Pracował w wielu restauracjach m.in. Chelsea Hotel w Nowym Jorku i Les Pyrénées we Francji. Obecnie mieszka w Polsce. Od września 2004 do grudnia 2009 prowadził w TVN program kulinarny Pascal: Po prostu gotuj!.
Od 2012 roku prowadzi program Smakuj świat z Pascalem.
Źródło: lubimyczytac.pl