Nadciśnienie tętnicze : porady lekarzy i dietetyków
Autor: Jarosz, Mirosław.
Z naszego poradnika Czytelnik dowie się, jakie są zasady prozdrowotnego modelu żywienia - co jeść, a jakich potraw unikać, by obniżyć zbyt wysokie ciśnienie lub ograniczyć ryzyko nadciśnienia.
Odpowiedzialność: | Mirosław Jarosz, Wioleta Respondek oraz Ewa Rychlik, Katarzyna Wolnicka, Iwona Sajór. | ||||||
Seria: | Instytut Żywności i Żywienia Zaleca | ||||||
Hasła: | Ciśnienie krwi wzmożone Wydawnictwa popularne | ||||||
Adres wydawniczy: | Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, cop. 2006. | ||||||
Opis fizyczny: | 147 s. : il. ; 21 cm. Uwagi: | Bibliogr. s. 146-147. | Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki | Dodaj recenzje, komentarz | |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)
CzN nr IV
ul Wiktorska 10
tel. 22 845 00 88
Sygnatura: 44.089
Numer inw.: 44089
Dostępność: tylko na miejscu