Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy



/ Opac / Strona główna / Detail?PozycjaOpisy=20090730221951006158 / Katalog / Szczegóły pozycji

- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
book
Napis Brak okładki i kartki książki

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

Autor: Brillat-Savarin, Jean Anthelme





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Jean Anthelme Brillat-Savarin ; il. Bertall ; oprac. Wacław Zawadzki ; tł. Joanna Guze.
Hasła:Kucharstwo - szkice literackie
Odżywianie - kultura - szkice literackie
Szkice literackie francuskie - 19 w.
Adres wydawniczy:Warszawa : Państ. Instytut Wydawniczy, 1973.
Wydanie:Wyd. 2
Opis fizyczny:264, [8] s. : il. ; 17 cm.
Uwagi:Tyt. oryg.: "Physiologie du gout ou Meditations de gastronomie transcendante". - Wyd. poprz. ogł. pod hasłem: Brillat-Savarin, Anthelme. - Nazwa il.:
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. nr 1
ul. Puławska 43
tel. 22 849 25 28

Sygnatura: 821-3 Lit. francuska
Numer inw.: 23633
Dostępność: można wypożyczyć na 30 dni

schowekzleć zamówienie




Inne wydania tej pozycji w zbiorach biblioteki:


bookbookbook





Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:


Okładka książki  Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej  2Okładka książki  Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej  3Okładka książki  Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej  4




Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy