Przejdź do menu Przejdź do Zawartości strony Przejdź do Stopki
_

Biblioteka Publiczna

w Dzielnicy MOKOTÓW m.st. Warszawy

#




- Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy
Okładka książki Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej / Jean Anthelme Brillat-Savarin ; ilustr. Bertall ; opr. Wacław Zawadzki ; tł. Joanna Guze.
Okładka pozycji Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej

Autor: Brillat-Savarin, Jean Anthelme





Informacje o pozycji
Odpowiedzialność:Jean Anthelme Brillat-Savarin ; ilustr. Bertall ; opr. Wacław Zawadzki ; tł. Joanna Guze.
Hasła:Esej francuski - 19 w
Kucharstwo - szkice literackie
Odżywianie - kultura - szkice literackie
Szkice literackie francuskie - 19 w
Sztuka kulinarna - historia - wydawnictwa popularne
Adres wydawniczy:Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy, 2003.
Wydanie:Wyd. 3, dodr.
Opis fizyczny:264, [8] s. : il. ; 18 cm.
Uwagi:Tyt. oryg.: "Physiologie du gout ou Meditations de gastronomie transcendante". - Wyd. poprz. ogł. pod hasłem: Brillat-Savarin, Anthelme. - Nazwa il.:
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz




Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):


(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

WKK Dla Instytucji
ul. Odyńca 71A
tel. 22 121 12 06

Sygnatura: 821-4 fr.
Numer inw.: 43264
Dostępność: wypożyczana dla instytucji na 360 dni

schowek0




Inne wydania tej pozycji w zbiorach biblioteki:


bookbook





Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:


Okładka książki  Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej  2Okładka książki  Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej  4




Komentarze i rezencje

Recenzje pozycji

Opinię możesz wyrazić po zalogowaniu się na swoje Konto Czytelnika.




Katalog BP Mokotów m.st. Warszawy